Talen

  • Nederlands
  • English
  • Français

Hotel Bouillon

Hotel Bouillon biedt huisdiervriendelijke accommodatie met gratis WiFi in alle ruimtes in Bouillon. Het hotel heeft een zonneterras en biedt uitzicht op de rivier, en gasten kunnen van een maaltijd genieten in het restaurant.

Alle kamers zijn voorzien van een flatscreen-tv. Sommige hebben een zithoek waar u kunt ontspannen. Alle kamers hebben een eigen badkamer.

De accommodatie biedt ook een gedeelde lounge en een cadeauwinkel.

De streek leent zich uitstekend voor het maken van fietstochten en u kunt bij het hotel fietsen huren. De luchthaven van Charleroi bevindt zich op 87 km afstand.

Volgens onafhankelijke beoordelingen van gasten is dit hun favoriete buurt van Bouillon.

We spreken uw taal!

Hotel Bouillon verwelkomt gasten sinds 8 aug 2016
Hotelkamers: 14

Huisdieren toegestaan  Gratis parkeergelegenheid  Restaurant  Gratis WiFi

Rookvrije kamers

Hotel Bouillon I Brasserie bouillon I Rue du Collège 44 I B-6830 Bouillon

Tel: + 32 (0) 61 513 303 I Fax: + 32 (0) 61 513 304 I M: +32 (0) 491 34 08 97

Email: info [at] hotelbouillon [dot] be I info [at] brasseriebouillon [dot] be

Prachtig gelegen Hotel Bouillon

Genieten in de Belgische Ardennen

Aan de rand de stad Bouillon, aan de Pont de France, tegenover de burcht van Godfried, sleutelfiguur van de eerste Kruistocht, biedt het hotel Bouillon u 10 bekoorlijke en gerenoveerde kamers in een uniek kader.

In de traditionele Brasserie Bouillon laten we u graag genieten van een heerlijke klassiekers, met passie bereid door onze chef.

Een grote selectie streekbieren perfect geserveerd staan klaar voor u.

's Morgens hebben we in onze ontbijtzaal een heerlijk ontbijtbuffet voor u, met vers fruitsap, croissants, lokale specialiteiten, verse pannenkoekjes, scharreleieren...

In de buurt van het hotel kan kosteloos geparkeerd worden. Er is ook een gratis garage voor de fietsen. Een overdekte staanplaats voor autos en motorfietsen is er op aanvraag. In het volledige hotel is er gratis wifi. 

Hotel Brasserie Bouillon

Hotel in het hart van de Ardennen

<p>Vallei van de Semois</p>
<p>Land van de Semois</p>
<p>Toerisme Ardennen</p>
<p>Ardennen ham</p>
<p>Spa Ardennen</p>
<p>Bouillon hotel&nbsp;</p>
<p>Bouillon brasserie</p>
<p>Tourisme Bouillon</p>

De vallei van de Semois staat bekend als toeristische trekpleister in de Ardennen. Hotel Bouillon in Bouillon net onder het kasteel van Bouillon aan de Pont de France is ideaal gelegen. Dit gerenoveerde hotel met haar grote Brasserie Bouillon ligt centraal om aan het toerisme in de Ardennen deel te nemen. Hotel Bouillon is een charme hotel in de Ardennen regio, langs de oevers van de Semois. Het ligt aan de Porte de France, op het einde van de Pont de France, recht tegenover het Kasteel van Bouillon. Het was vroeger Hotel de la Semois en daarvoor Hotel du pont France.

Webdesign by Cherto 

www.cherto.be

 

Brasserie Bouillon

Comments